Breederzorg - Thuiszorg in verschillende regio's binnen Brabant
Wcwp Bw 2021
Breederzorg - Thuiszorg in verschillende regio's binnen Brabant

Organisatie

Bij Breederzorg Thuiszorg staat de hulpbehoevende voorop! Wij zien het als onze missie om hem of haar de zorg te bieden, die wij zelf zouden wensen voor onze vader, moeder en partner. Uit deze gedachte is Breederzorg Thuiszorg in 2006 ontstaan. Destijds werden de ouders van oprichtster Marion Duvivier, Frits en Marian, hulpbehoevend. De goede zorg die Marion hen bood viel ook op bij andere buurtbewoners. Al snel werd Marion, verpleegkundige van beroep, gevraagd om ook aan anderen in de wijk zorg aan te bieden.

Door de jaren heen is Breederzorg Thuiszorg uitgegroeid tot een organisatie van een kleine tweehonderd medewerkers. Zij zetten zich dagelijks vol overgave in om onze ruim 1.000 cliënten van de benodigde zorg te voorzien. Dit toen zij tegenwoordig niet enkel meer in Uden, maar ook in omliggende plaatsen als Rosmalen, Oss, Meierijstad, Eindhoven en Helmond. Zorgbehoevenden krijgen hulp in de huishouding, ze worden gewassen en waar nodig verpleegd. Hierbij wordt gewerkt in kleinschalige en zelfsturende wijkteams. Wel zo prettig voor onze collega’s en voor de hulpbehoevenden!

Breederzorg Thuiszorg wordt gewaardeerd

Niet alleen waarderen wij onze cliënten. Ook worden we zelf gewaardeerd! Onze organisatie scoort goed op het gebied van cliënt- en medewerkerstevredenheid. Wist je dat we zijn uitgeroepen tot “Beste werkgever van Nederland 2019-2020” door Effectory? Het geeft aan dat medewerkers en cliënten zich prettig voelen bij onze manier van werken. Onze filosofie is niet voor niets: goed zorgen voor je collega’s vertaalt zich naar goede zorg voor onze cliënten. Leuke uitjes, een goed salaris en diverse doorgroei- en opleidingsmogelijkheden houdt het werk leuk en uitdagend. Ook een scooter of auto van de zaak behoort tot de opties.

Zelf werken voor Breederzorg Thuiszorg?

De groei van Breederzorg Thuiszorg maakt dat we regelmatig op zoek zijn naar nieuwe krachten. We zoeken onder meer mensen voor:

  • Huishoudelijke verzorging
  • Helpende (niveau 2)
  • Verzorgende IG (niveau 3)
  • MBO verpleegkundige
  • HBO verpleegkundige

Naast deze vaste functies zoeken we naar tijdelijke vakantiekrachten en stagiaires. Kijk eens op onze website, waarop je meer leest over onze vacatures en het geboden salaris!

Interne opleidingen sinds 2011

Sinds 2011 beschikt Breederzorg Thuiszorg over haar eigen opleidingen, samengevoegd onder Breederzorg Opleidingen. Binnen deze tak worden wettelijk erkende BBL opleidingen aangeboden voor interne- en externe collega’s. Opleidingen die we aanbieden zijn onder meer:

  • Helpende (niveau 2)
  • Verzorgende IG (niveau 3)
  • MGZ: begeleider van specifieke doelgroepen
  • Combinatieopleiding Verzorgende IG & MGZ (duaal traject)
  • MBO verpleegkundige (niveau 4)

Meer weten over werken bij Breederzorg Thuiszorg of het volgen van een opleiding? Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat we je er meer over kunnen vertellen.

Werken vanuit het hart maakt het onmogelijke mogelijk


Menu