Breederzorg - Thuiszorg in verschillende regio's binnen Brabant
Wcwp Bw 2021
Breederzorg - Thuiszorg in verschillende regio's binnen Brabant

Samenwerken

Samen in Zorg
Breederzorg is onderdeel van ‘Samen in Zorg’. ‘Samen in Zorg’ is een vereniging die bestaat uit zorgpartners in de regio Oss-Uden-Veghel. Zij stellen zich ten doel de onderlinge samenhang van zorg tussen verschillende zorgaanbieders te verbeteren. Betere afstemming leidt tot effectievere en efficiëntere inzet van middelen en capaciteit in de zorg, en daarmee ook tot een betere zorg voor de patiënten. Naast het verbeteren van de samenhang van de zorg voor patiënten, wil het samenwerkingsverband een aanjager zijn van innovatie in de zorg en een voorbeeld voor andere regionale netwerken in Nederland.
Meer info: www.sameninzorg.nu

Breederzorg Extra
Breederzorg extra is een gratis bemiddelingsservice voor cliënten van Breederzorg. We brengen de cliënt in contact met goede en betrouwbare dienstverleners. Denk bijvoorbeeld aan maaltijden aan huis, een medisch pedicure, een tuinman of een kapster aan huis.
Steeds vaker kregen we vragen van onze cliënten en mantelzorgers of we ze konden helpen met het vinden van een ‘diëtist’ ‘goede – niet al te dure – tuinman’ of ‘prettige fysiotherapeut’. Tijd dus om onze kennis van goede (ambulante) dienstverleners te bundelen en aan te bieden aan onze cliënten. De diensten die worden aangeboden op deze website zijn voor alle cliënten van Breederzorg. Natuurlijk mogen mantelzorgers en familie van onze cliënten ook gebruik maken van de dienstverlening. Meer informatie is te vinden op: https://www.breederzorgextra.nl/

Werken vanuit het hart maakt het onmogelijke mogelijk


Menu