Breederzorg - Thuiszorg in verschillende regio's binnen Brabant
Wcwp Bw 2021
Breederzorg - Thuiszorg in verschillende regio's binnen Brabant

Ben jij toe aan de volgende stap in je carrière en wil je meer impact creëren in de zorgsector? Breederzorg opleidingen biedt een breed en gevarieerd aanbod van opleidingen en leertrajecten die aansluiten bij jouw ambities, leerdoelen en carrièrefase.

De CREBO opleidingen die Breederzorg biedt zijn BBL MBO opleidingen:
(Klik op de knop van de opleiding voor meer informatie)

Breederzorg opleidingen is door de SBB erkend als leerbedrijf in de zorg. Onze aangeboden opleidingen zijn landelijk en wettelijk erkend door de Inspectie van Onderwijs waardoor je met je behaalde diploma overal terecht kunt. Dit zijn officiële en wettelijk erkende BBL MBO opleidingen bij DUO en zijn voorzien van een CREBO nummer. Klik hier voor het verslag van werkzaamheden 2019-2020

Breederzorg - Thuiszorg in verschillende regio's binnen Brabant

BBL staat voor Beroeps Begeleidende Leerweg. Je volgt deze opleiding dus deeltijd naast je huidige werkzaamheden,

waardoor je een goede combinatie hebt tussen werken en leren, en geen inkomen misloopt.

Om deze opleidingen te volgen hoef je niet bij Breederzorg in dienst te zijn. Ook als je werkt bij een collega zorgaanbieder kun je aansluiten bij deze opleiding en je praktijkuren bij je huidige werkgever maken. We vertellen jouw werkgever graag over de mogelijkheden!

Breederzorg - Thuiszorg in verschillende regio's binnen BrabantNaast deze erkende CREBO opleidingen bieden we een speciaal opleidingsprogramma tot Helpende +. Ben jij al helpende, maar zoek je meer uitdaging? Dan is dit een hele interessante toevoeging aan jouw CV.

Tot slot zetten onze docenten zich in voor het bevoegd en bekwaam houden van alle medewerkers in de zorg. Dit doen we door geaccrediteerde bijscholingen te bieden.

Ben jij ZZP-er in de zorg, of al enige tijd werkzaam bij een organisatie, maar wil je een opfriscursus over bepaalde onderwerpen?

1

Check dan hier onze geaccrediteerde scholingen.

Na het volgen van deze scholing kun je accreditatiepunten toevoegen aan je V&VN kwaliteitsregister


Menu